Szolgáltatásaink

FELMÉRÉS

Az elkészült árajánlat alapján, vagy ezt megelőzően szakembereink készséggel kiszállnak a helyszínre a pontos felmérést elvégezni.
Legyen szó új építésű ingatlanról, vagy régi ablak cseréjéről, tégla vagy panel házról.
Szakembereink közösen átbeszélik az igényeket és tanácsokat is adnak. A felmérés előzetes árajánlatunk után ingyenes.

BONTÁS

Szakembereink pontosan az Önnel egyeztetett időben megjelennek a helyszínen és szakszerűen, a legnagyobb körültekintéssel hozzá látnak a bontásnak. Az ebből keletkezett bontott törmeléket igény szerint elszállítják.

BEÉPÍTÉS

A nyílászárók rögzítése tokon át, tokrögzítőcsavarral történik. A tok és a falkáva között purhabbal rögzítünk, szigetelünk. A purhabhézagot kintről takaróléccel takarjuk le. Bentről vagy takaróléccel, vagy gipszkartonnal javítjuk vissza a régi falkávát. Utána felkerülnek a párkányok és redőnyök a szerkezetre.

JAVÍTÁS, BEÁLLÍTÁS

Minden nem általunk végzett munkára, szaktanácsadást, javítást vállalunk. Legyen ez egy vasalatcsere, takaróléccsere, ajtóbeállítás, ablakbeállítás, redőny gurtnicsere, vagy egy párkány csere.

GARANCIA

Minden egyes termékünkre 5 év garanciát, a beépítési munkákra 1 év garanciát biztosítunk. Valószínűnek tartjuk, hogy nem lesz a termékeinkkel gondja. Ha azonban mégis, mindent megteszünk annak érdekében, hogy mihamarabb orvosoljuk a problémáját.